Chcę pomóc

Opaska JUST DO JOUR JOB – PO PROSTU RÓB SWOJE

Maja Włoszczowska: Marek zawsze powtarzał: „co by się nie działo po prostu rób swoje”. Jego powiedzenie „Just Do You Job” dobrze się przyjęło. Stąd opaska z tym napisem, którą noszę na ręce. Po prostu rób swoje w każdym momencie życia. Kiedy jest mi ciężko, to wtedy patrzę na tę opaskę i myślę: spokojnie, skup się, pracuj. Trudności miną.

Możesz wspomóc Fundację im. Marka Galińskiego – Podążaj Za Pasją poprzez:

•   dokonanie wpłaty bezpośrednio na konto Fundacji.

Fundacja im. Marka Galińskiego PODĄŻAJ ZA PASJĄ
Warszawska 192, 25-414 Kielce
Konto: 96 1750 0012 0000 0000 3124 8671

Osoby fizyczne i osoby prawne przekazujące darowiznę organizacji pożytku publicznego mogą dokonać odpisu podatkowego. Osoby fizyczne mogą odliczyć  od kwoty do opodatkowania 6% dochodu (PIT), osoby prawne od kwoty do opodatkowania mogą odliczyć 10% dochodu (CIT). Podstawą do dokonania rozliczenia jest potwierdzenie wpłaty darowizny na konto organizacji. Wszystkie zebrane środki przeznaczane są na cele statutowe fundacji.

•  kupując na aukcji lub we współpracujących z Fundacją sklepach jedną z cegiełek Fundacji – opaskę, koszulki, gadżety, czy opatrzone specjalną „naklejką cegiełką” towary.
  • poprzez zakup cegiełek charytatywnych

Fundacja im. Marka Galińskiego – Podążaj Za Pasją przygotowała cegiełki o wartości 50, 100 zł, i 500 zł.
Każda cegiełka to: opaska silikonowa JUST DO JOUR JOB, dwie naklejki na rower „Pomagam – Just Do Your Job”, oraz karta drukowana na papierze kredowym o gramaturze 300g.

Jeśli chcesz nabyć cegiełkę charytatywną Fundacji im. Marka Galińskiego – Podążaj Za Pasją wpłać na konto Fundacji wybraną kwotę i skontaktuj się z nami poprzez e-mail w celu ustalenia odbioru /adresy wysyłki cegiełki.

Dane do wpłaty:
Fundacja im. Marka Galińskiego PODĄŻAJ ZA PASJĄ
Warszawska 192, 25-414 Kielce
Numer rachunku bankowego:
96 1750 0012 0000 0000 3124 8671

W tytule przelewu należy wpisać: cegiełka xxx zł – gdzie „xxx” oznacza odpowiednio wartość wybranej cegiełki.
Po zrealizowaniu wpłaty skontaktuj się z nami poprzez e-mail w celu ustalenia odbioru cegiełki – opaski, naklejek i karty.

Wartość cegiełki: 50 zł

Cegiełka – karta 14 x 20 cm wraz z silikonową opaską i naklejkami przekazana będzie Darczyńcy przesyłką –
listem pocztowym na adres ustalony w korespondencji.

Wartość cegiełki: 100 zł

Cegiełka – karta 20 x 14 cm wraz z silikonową opaską, bidonem Elite Just DO i naklejkami przekazana
będzie Darczyńcy przesyłką – listem pocztowym na adres ustalony w korespondencji.

Wartość cegiełki: 500 zł

Cegiełka – karta 23 x 16 cm wraz z silikonową opaską, bidonem Elite Just DO i naklejkami przekazana

Administratorem twoich danych osobowych jest Fundacja Im. Marka Galińskiego PODĄŻAJ ZA PASJĄ. Podane przez Ciebie dane przetwarzane będą dla celów przyjęcia Twojej wpłaty, mogą też być udostępnione podmiotą które pomagają nam wykonywać nasze działania, a także operatorowi płatności i dostarczania przesyłek pocztowych. Masz prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich zmiany i usunięcia. Jeśli masz pytania, pisz na adres biuro@fundacjagalinskiego.pl

Bądźmy w kontakcie

Masz pytania lub pomysły jak wesprzeć działalność i rozwój Fundacji?.
Skontaktuj się z nami.
Fundacja im. Marka Galińskiego Podążaj za Pasją